Zakaj nakupovati pri nas?

Dušenje v neverjetni količini odpadne plastične embalaže, ki nas je dnevno obdajala in s tem povezano nezadovoljstvo ter skrb za prihodnost okolja, naju je vodila v razmislek o drugih možnostih nakupovanja. Življenje brez plastike se nama je tisti trenutek zdelo nedosegljivo in hkrati zastrašujoče. Kljub temu, sva se odločila za prvi korak in začela spremenjati svoje navade ter življenjski slog, da bi s tem bila korak bližje prijaznejšemu in čistejšemu okolju. Želja po spremembi naju je vodila v raziskovanje in pripeljala do izdelkov, ki jih ponujava v najini trgovini.

Postavila sva si vprašanje: »Ali obstaja boljši način nakupovanja?« Način, ki je še vedno enostaven, hitro dostopen, skratka takšen kot smo ga vajeni, vendar prilagojen do te mere, da ne škoduje našemu okolju in planetu? Ali obstajajo kvalitetni izdelki za vsakdanjo uporabo, ki nimajo nepotrebne plastične embalaže s katero onesnažujejo okolje ali pa imajo embalažo, ki se jo da enostavno znova uporabiti? Odgovor je: »Obstaja!«In želiva ga deliti z vami, ki vam ni vseeno.

Odločila sva se, da izdelke, ki jih naša družina uporablja v vsakdanjem življenju deliva z vami. Najin cilj je, da izdelke, ki jih obožujeva pripeljeva na eno mesto – spletno trgovino EcoCare.si.

Z vami z veseljem deliva tudi najine izkušnje z izdelki, hkrati si pa želiva, da izdelki navdušijo tudi vas. Uživajtev vseh nama ljubih izdelkih ter prisluhnite namigom in nasvetom za boljši jutri brez plastike tako, da pokukate na najin instagram @ecocare.si ter FB stran: EcoCare.si

pošiljke oddamo brez plastike in jih je mogoče 100% reciklirati oz. kompostirati

naravne sestavine

vegansko, prijazno do ljudi, živali in okolja

trajnostni izdelki

Kdo smo?

Živjo! Sva David in Anja,partnerja, starša ter takšna in drugačna raziskovalca, ki se zadnje leto navdušujeta nad okolju prijaznimi izdelki. Zavedava se, da so včasih najine ideje precej idealistične, vendar, ko narediš prvi korak, so vsi naslednji lažji. Verjameva, da enako razmišljate tudi vsi tisti, ki se odločate za okolju prijazne »zero-waste« izdelke in za nakupovanje z nama.

Aktivna sva na Facebooku: @EcoCareSi in Instagramu: @ecocare_trgovina, kjer nama lahko sledite in tako pokukate za kulise najine trgovine. Tam z vami deliva tudi zanimivosti in nasvete za uporabo »zero-waste« izdelkov s katerimi skupaj spreminjamo svet!

Obožujeva najino okolju prijazno spletno trgovinico. Upava, da ob obisku okolju prijazne trgovine EcoCare.si najino strast začutiš tudi ti.  

NASLOV

Topniška ulica 38, 1000 Ljublajna

DELOVNI ČAS

Pakete pošiljamo od ponedeljka do petka. 

KONTAKT

Imaš vprašanje, predlog, ponudbo? Piši nam!